China 300W LED Shoebox Light 300 watt dipimpin parking lot cahya lampu daya dhuwur Modul Led Shoebox cahya 300w, 39000lumens, nggantosaken 1000W HID Produsen lan Supplier | Lowcled

300W LED Shoebox Light 300 watt dipimpin parking lot cahya lampu daya dhuwur Modul Led Shoebox cahya 300w, 39000lumens, nggantosaken 1000W HID

Short Description:

  • Power: 300W
  • khasiat dhuwur, 130lm / w.
  • Universal voltase AC100-277V 50 / 60Hz.
  • Nggunakake Kripik SMD2835 kualitas dhuwur.
  • Dhuwur daya Factor> 0.9, Low THD Driver.
  • katon prasaja coklat, anodized lumahing, tanpa rowo lan karat.
  • Banget Optik desain, nemen nambah praktis cahya lan evenness.
  • Kasedhiya karo 0-10V dimmable, sensor Photocell, sensor gerak Microwave.
  • Bledug-bukti lan anti banyu, IP65.
  • 5 taun babar pisan.

  • Shipping Port: Shenzhen
  • Description: Led 300w Shoebox cahya
  • Model: LL-SL-300W-4S