China Round Aluminium 6W lumahing dipasang Panel 6watt LED Lampu kanggo Kitchen Produsen lan Supplier | Lowcled

Babak Aluminium 6W lumahing dipasang Panel 6watt LED Lampu kanggo Kitchen

Short Description:

  • Lumahing dipasang babak lampu panel.

  • efficiency dhuwur & saving. Ing kawontenan katerangan padha, iku nyimpen energi liyane saka 67% dibandhingaké karo lampu tradisional.
  • Ora UV & IR. Iku ora disebaraké radiation ray.
  • Eco-loropaken, Ora Hg & Xe, utawa unsur liya sing mbebayani. Recyclable, uga ora bakal generate EMI.
  • Dhuwur-kinerja driver external pancet saiki, pigura warata lan Gamelan, gampang banget kanggo ngresiki.

  • Shipping Port: Shenzhen
  • Description: lumahing dipasang babak 6W LED panel