Fa'amatalaga fa'apitoa o moli fa'apisinisi ma moli la'au LED

Ona o le maualuga o le vevela o le faʻaogaina o moli maualuga o le LED, o le tulaga lelei o le faʻaogaina o moli maualuga o le LED e matua faʻatapulaʻaina, ona o le maualuga o le vevela e faʻavaveina ai le matua o le pu, le pala o le moli, suiga o lanu, ma faʻapuupuu le ola o moli faʻamalama maualuga. Ina ia foia lenei faafitauli, e tatau ona toe faʻamalamalamaina le vevela ma faʻateleina le faʻamalamalamaina o le faʻaogaina o moli maualuga o le LED. I le taimi nei, o loʻo i ai pea se auala umi e alu ai e faʻateleina le fua o le susulu o moli faga maualuga o le LED i le tulaga faʻapitoa. I le taimi nei, e mafai ona tatou faʻalagolago i mea nei e faʻaleleia atili ai le lelei o moli moli maualuga LED.

1. Saunia lamepa LED maualuga i se auala faʻapitoa. O le faʻamalamalamaina o le malamalama, faʻafefe o le vevela, foliga vaaia, ma isi mea faʻapipiʻi i totonu o se vaega faʻapitoa, ma o modules e tutoatasi mai le tasi i le isi. So'o se module e mafai ona sui tuto'atasi. A faaletonu se vaega, e tatau ona sui na'o le module sese e aunoa ma le Suia o lona moli atoa.

2. Faʻaleleia le faʻaogaina o le vevela o le vaʻa ma faʻaitiitia le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela, lea e aofia ai le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le vevela, faʻainisinia vai, ma faʻainisinia faʻaoga o mea e faʻafefe ai le vevela e faʻavave ai le vevela.

3. "Chip-heat dissipation integration (lua-layer structure) mode" e le gata e aveesea ai le fausaga o le substrate alumini, ae tuʻu saʻo foi le tele o tupe meataalo i luga o le tino vevela vevela e fausia ai se module tele-chip ma se punavai malamalama e tasi, ma saunia. se tu'ufa'atasia lamepa Power LED tele, o le puna malamalama e tasi, puna malamalama luga po o fuifui puna malamalama.


Taimi meli: Mati-14-2023

Auina mai lau savali ia i matou: