Parkir Cina 60W Led Lampu Shoebox 60 watt Slim Shoebox fixture retrofit Led Area Lampu 60watt pikeun jalur cahaya-7800 lumens - ngagantikeun 250W nyumput Produsén na Supplier | Lowcled

Parkir 60W Led Lampu Shoebox 60 watt Slim Shoebox fixture retrofit Led Area Lampu 60watt pikeun jalur cahaya-7800 lumens - ngagantikeun 250W nyumput

Pondok Description:

  • Kakuatan: 60W
  • efficacy tinggi, 130lm / w.
  • Universal tegangan AC100-277V 50 / 60Hz.
  • Ngagunakeun chip SMD2835 kualitas luhur.
  • Tinggi daya Factor> 0.9, Low THD Supir.
  • penampilan basajan coklat, anodized beungeut cai, tanpa fading na korosi.
  • Alus Géofisika sarta Séismologi desain, greatly ngaronjatkeun utilization lampu na evenness.
  • Sadia kalawan 0-10V dimmable, sensor photocell, sensor gerak gelombang mikro.
  • Lebu-bukti sarta waterproof, IP65.
  • 5 taun Rek.

  • Pengiriman barang Port: Shenzhen
  • Description: Dipingpin Parkir Lampu Shoebox
  • Model: LL-SL-60W-4S